Du er mer enn du tror!

Du er mer enn du tror, og ofte er det slik at «det du ikke er definerer hvem du er».  For å komme i kontakt med ditt sanne jeg, opplever vi mennesker ofte en rekke med hendelser i livet som setter oss i kontakt med ulike deler av den vi er.  I psykosyntesen kalles dette delpersonligheter.
De ulike delene av personligheten lever sitt eget liv i samsvar med sitt behov.  Dette skaper ofte store utfordringer og smerter, og kan noen ganger sette deg inn i situasjoner som ikke er ideelle.   Situasjoner som dette kan også være nettopp ideelle slik at du lærer av den.  En høyere mening med dette blir da å få kontakt med sjelen din gjennom viljen. De ulike delpersonlighetene har sin egen vilje, og når vi blir et «offer» for denne tautrekkingen, ved å bli trekt frem og tilbake i livet i ulike retninger, vil det ofte føre til at vi føler oss fortapt og blir dypt ulykkelige.  For å hjelpe deg ut av denne situasjonen, vil jeg veilede deg til å komme i kontakt med din sjels energi.  Etterhvert vil du kunne komme i kontakt med din altruistiske viljeenergi som er i stand til å styre delpersonlighetene dine.  På den måten blir du kaptein på egen skute og ikke lenger et offer for de ytre omstendigheter.

Å arbeide med viljen synes for meg å være noe av det viktigste vi mennesker gjør for oss selv.   Det er ofte slik at hvis ikke du eier din egen vilje så vil noen bruken den for deg i egen regi.  Jeg tror at meditasjon er veien til sjelen og veien til viljen.  Gjennom meditasjon kan du få kontakt med  ulike deler av deg. Det finnes mange type meditasjoner, men den jeg ønsker å invitere deg til å prøve, er kreativ meditasjon som er Psykosyntesens meditasjons system.
Den handler mye om å skape nye tankesystemer og motta inspirasjon fra ditt høyere potensiale og sjelen.  Det er en aktiv måte å jobbe på som gir gode resultater.   Mange synes meditasjon er vanskelig og kjedelig. Denne formen for meditasjon er langt i fra kjedelig og kan være utfordrende på bakgrunn av at det faktisk vil skje endringer i livet ditt og det er jo ikke alltid vi er klar for det. Men er du klar, så vil jeg anbefale deg å være med å prøve.

delpersonligheter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *